img

BaseNet Advocatuur

Meesterlijke software voor advocaten.

img
 • mr. Hedda Schipper, advocaat bij Advocatenkantoor Schipper

  "Voor ons nieuwe kantoor zochten wij een modern systeem. Wij wilden mobiliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid. Dan kom je uit op BaseNet."

  mr. Hedda Schipper, advocaat bij Advocatenkantoor Schipper
 • mr. Jan Gerrit Kroon, advocaat / partner bij Blue Legal

  "Essentieel voor flexibiliteit is altijd en overal bij je data kunnen.
  Op kantoor, in de trein maar ook tijdens het zeilen."

  mr. Jan Gerrit Kroon, advocaat / partner bij Blue Legal

BaseNet Advocatuur

BaseNet Advocatuur onderscheidt zich van andere software aanbieders door het bieden van een geïntegreerde totaaloplossing waarbij uw relaties en/of dossiers altijd centraal staan. Het is geschikt voor vrijwel iedere organisatie: van klein tot groot en van één vestiging tot multi-office kantoren.

Dankzij de doordachte opzet hoeft u zich niet meer bezig te houden met ICT zaken, maar kunt u zich richten op uw kerntaken. Er worden dagelijks Back-ups gemaakt en om er zeker van te zijn dat u steeds in alle comfort kan werken, vinden de updates en het onderhoud plaats zonder dat u hier iets voor hoeft te doen.

Service en ondersteuning

Het onderscheidend vermogen van BaseNet ligt niet alleen bij de unieke software en professioneel uitgevoerde systemen, maar ook bij het hoge serviceniveau. Naast de professionele servicedesk, waar u altijd op terug kan vallen, beschikt u ook over uw persoonlijke accountmanager als aanspreekpunt.

Gebruikerslicenties en tarieven

Voor het gebruik van BaseNet betaalt u maandelijks een vaste vergoeding. Verassingen met betrekking tot extra kosten voor bijvoorbeeld dataopslag behoren hiermee tot het verleden.

BaseNet Advocatuur is modulair opgebouwd en beschikbaar in twee varianten: BaseNet Advocatuur Basic & BaseNet Advocatuur Professional.
De Professional versie is de meest gebruikte versie en hebt u al voor slechts € 39,95 per gebruiker per maand.
Zie ook de tarievenpagina voor meer informatie over de kosten van onze software.

Vrijblijvende kennismaking

Met de software van BaseNet heeft u overal online uw kantoor ter beschikking op elke computer, onafhankelijk van systeem. Om u kennis te laten maken met de meesterlijke software voor advocaten kunt u eenvoudig een afspraak maken voor een vrijblijvende presentatie. BaseNet komt graag vrijblijvend bij u langs om het systeem in het kort te presenteren. Zo weet u direct of het systeem aansluit bij de wensen van uw kantoor.


Recente nieuwsberichten

 • BaseNet verkrijgt label Goud van DiPlad
  BaseNet verkrijgt label Goud van DiPlad!
   
  Wij zijn zeer fier u te kunnen melden dat BaseNet Advocatuur het DPA Goud label heeft gehaald!

  De meesterlijke software voor advocaten van BaseNet is als een van de eerste volledig geïntegreerd met het digitale platform van DIPLAD. De advocaat krijgt nu binnen enkele seconden toegang tot betrouwbare en belangrijke stukken. Releasedatum: donderdag, 26 mei 2016
 • BaseNet sponsort “Ik loop voor Nepal”
  BaseNet sponsort “Ik loop voor Nepal”

  Op 7 juni 2015 werd voor de zesde keer de Advocatenrun georganiseerd door de Orde van de Vlaamse Balies. Mr. Bilitis Hardy en Mr. Magali Pauwels maakten een groep advocaten warm om samen met hen te lopen voor het goede doel via het project ‘Ik loop voor Nepal’.
    Releasedatum: donderdag, 5 november 2015
 • BaseNet integreert met DIPLAD platform
  Sinds kort heeft de Orde van Vlaamse Balies het digitale platform (DIgitaal PLatform ADvocatuur) gelanceerd, voor communicatie en gegevensuitwisseling tussen justitie en de advocatuur. Na vele jaren van planning en ontwerp is het mogelijk voor diverse beveiligde online diensten digitaal te raadplegen. Releasedatum: dinsdag, 30 juni 2015
 • Advocatenrun 2015 een sportief groot succes
  Dit jaar organiseerde de Orde van Vlaamse Balies voor de zesde keer de Advocatenrun. Het sportieve evenement van de Orde van Vlaamse Balies was mede door de prachtige weersomstandigheden een groot succes. Releasedatum: woensdag, 10 juni 2015

BaseNet App

De app is beschikbaar voor iPhone, iPad en Android toestellen of tablets. BaseNet App voor Android en iPhone


 
terug naar top